Hvordan ekspertsystemer vil påvirke vores hverdag

Ekspertsystem, eller AI som det er anerkendt, er buzzword og også en trending innovation, der sikrer at ændre den måde, vi lever, blive underholdt og også arbejde. AI vises måske ikke på overfladen, men det eksisterer i baggrunden, og det påvirker vores hverdag.

Robotter

Robotteknologi er absolut ikke noget helt nyt. AI udvikler sig dog og indgyder robotter endnu mere intelligente funktioner. Tag f.eks. Alibabas kæde af spisesteder i Kina, som i øjeblikket anvender robotter i stedet for tjenere. Spisestedet minimerer lønninger, det betaler til tjenerne, og også kunderne nyder godt af fordelen ved hurtig service, bedre mad samt lavere omkostninger. Ældre og syge kræver hjælp til nogle almindelige opgaver, og det er dyrt at stole på en person. Mennesker kan også bekræfte at være upålidelige, mens robotteknologi kan levere hjælp, der vil hjælpe ældre mennesker med at få glæde af et uafhængigt liv. Robotteknologi kan også overvåge deres fysiske og sundhedsmæssige problemer samt alarmere læger, hvis det er nødvendigt. Robot fremstillingsprocedure fører til produkter, der har meget bedre høj kvalitet og alligevel er prissat lavere. AI øger livskvaliteten på forskellige niveauer for forskellige mennesker.

Sundhedspleje

Lægehjælp ender med at blive ekstra dyrt dag for dag, og med så meget stress på lægerne er det ikke chokerende, at en række tilfælde bliver fejldiagnosticeret. Kunstig intelligens og dens del maskinlæring kan lære at evaluere kliniske data hurtigt og nå frem til en medicinsk diagnose hurtigere end læger kan og undertiden endda fastslå problemer, som læger kan overse. Det drejer sig om sundhedsfaciliteter og også om patienter. Tal om normale personer, og den smarte wearable er et AI-drevet værktøj, der sporer dit problem og hjælper dig med at bevare sundheden eller endda øge den.

Reducerer initiativer

Folk deltager i daglige opgaver såsom at købe online, skifte på eller slukke enheder i deres hus og kontor, e-mailing samt hundrede andre ting, hvor almindelige opgaver skal duplikeres hver dag. Kunstig intelligens hjælper på alle måder. Køb online, og webstederne husker dine præferencer og kommer med forslag. Åbn din e-mail-konto, og den intelligente software vil helt sikkert aflede spam og også selv identificere mail i henhold til politikker, du kan indstille. Kør i webtrafikken og AI vil helt sikkert hjælpe med at finde de korteste ruter eller de mindst fyldte ruter. Systemer til styring af webtrafikken har fordel af at hjælpe myndighederne med at få forudsigelige evner om myldretidstrafikken og også forskellige andre problemer for at glatte cirkulationerne. Fordelen ved AI i øjeblikket samt maskinlæring er, at systemerne samler op fra private ejere samt tilpasser reaktioner. Hvis du ønsker at søge efter et produkt online, behøver du ikke at tage en mobiltelefon op og indtaste nøgleord. Du skal blot tale dem til Alexa eller Cortana. Du kan høre eller tjekke nyheder og også medier, som du ønsker med AI der i baggrunden. Alle mennesker lærer om Googles selvkørende biljob, og det er blot et spørgsmål om tid, før de bliver et fast punkt på vejene. Du slipper en kommando, og gadgeten klarer resten. Hvis du bruger et bankkort, behøver du måske ikke længere at indtaste en pinkode. Det vil være tilstrækkeligt at afsløre dit ansigt. Vil det gøre folk dovne, eller vil de bruge den sparede tid og indsats til noget meget bedre? Selv om der kan gå en del arbejde tabt som følge af AI, vil mennesker helt sikkert få mulighed for at gøre ting, som AI ikke kan gøre i øjeblikket.

Kriminalitet og også svindel

Køb og e-mailing er banale, i modsætning til kriminelle aktiviteter. Du kan være det næste mål, og gerningsmanden kan gå fri. Sådan er det ikke med AI. AI bliver efterhånden brugt af bankerne til at opdage unormale køb og til at genkende forsøg på svindel. AI i elektroniske kameraer til trafik på hjemmesider eller i sikkerhedssystemer kan nemt genkende personer ud fra ansigter og endda skærpe slørede billeder for at hjælpe politiet. Hvis livet er mere sikkert og vil helt sikkert blive meget mere sikkert, vil det helt sikkert i høj grad være på grund af AI’s betaling.

Advokater og lovgivning

Hvis man taler om kriminelle lovovertrædelser så advokater er i nærheden. En almindelig advokat skal samle masser af beviser, erfaringspapirer og derefter fjerne kerner af detaljer, der kunne hjælpe deres kunde. Det er et omhyggeligt arbejde. AI kommer til undsætning ved at gøre alt dette og med en nøjagtighed, som et menneske sandsynligvis ikke vil kunne opnå.

Últimas noticias

Selección de la planta hormigonera adecuada para su proyecto de construcción

Las plantas hormigoneras son esenciales para los constructores. El hormigón se utiliza en muchas obras, por lo que los constructores necesitan un suministro constante...

Importancia de la administración de empresas domésticas

los empresarios la oportunidad de unirse y también de formar un equipo. Como las mejores y más brillantes mentes integradas y también conceptualizadas sobre...

La Empresa de Red Más Efectiva

¿Cuál es la mejor compañía web? Hay un número de gigantes de Webhosting en línea que suministran el cambio de marca personal a los propietarios...

Exactamente cómo comenzar un servicio de la plomería

Así pues, usted se prepone comenzar un negocio de las pipas. Esto podría ser una gran decisión, o, podría ser el concepto más horrible...